Το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγηση σας.
Εάν συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Η Εταιρεία Simple Use Beauty 

 

Ποίοι είμαστε

Η εταιρεία Simple Use Beauty ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2004, με αντικείμενο τα είδη αποτρίχωσης και τα αναλώσιμα είδη για χώρους αισθητικής. Από τότε μέχρι σήμερα, η συνεχής και σταδιακή μας επέκταση καθώς και η αύξηση των εξαγωγών μας, μας επέτρεψε να παράγουμε και να διευρύνουμε το φάσμα των προϊόντων μας. Η συνέπεια, η δέσμευση, οι προσιτές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση, μας τοποθετούν μεταξύ των ηγετών του κλάδου της βιομηχανίας αναλώσιμων καλλυντικών στην Ελλάδα. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001-2008 και εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή ποιότητα για τους πελάτες μας.

Τα προϊόντα μας

Το φάσμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία αποτριχωτικών κεριών, ειδών αποτρίχωσης και αναλωσίμων ειδών αισθητικής. 
H μακροχρόνια εμπειρία μας στην παροχή υπηρεσιών αισθητικής μας δίνει τη δυνατότητα, να δοκιμάζουμε υπό αυστηρούς όρους και σε πραγματικές συνθήκες κάθε νέο προϊόν μας πριν μπει στη λίστα μας. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι καλύτερο μπορεί να υπάρχει στην αγορά. 
Επίσης, το γεγονός ότι εισάγουμε απευθείας  ή κατασκευάζουμε το σύνολο των προϊόντων μας, μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 
Τα προϊόντα μας εξάγονται σε πάνω από 25 χώρες.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας στηρίζεται στο τρίπτυχο: «ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ».

Οι πελάτες μας

Για μας, κάθε πελάτης είναι μοναδικός.
Συνεργαζόμαστε με κέντρα αισθητικής, SPA ξενοδοχείων, κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών, σχολές, ιατρικά κέντρα, και ότι έχει να κάνει με τις υπηρεσίες αισθητικής.
  


 

Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο: 2012449614 

 

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€ εντός Αττικής

 
Δυνατότητα επιστροφής σε περίπτωση ελαττώματος.Επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος εντός 10 ημερών. Τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.