Το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγηση σας.
Εάν συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Όροι και προϋποθέσεις Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Γενικά

Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν τη διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος e-simpleuse.gr, τη χρήση των δεδομένων αυτών από το e-simpleuse.grκαι τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας και που οι ίδιοι οι πελάτες μας εκουσίως μας γνωστοποιούν.

Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, την καταγραφή των απαιτήσεων των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος και εν γένει την εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το e-simpleuse.grδεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών του/χρηστών της ιστοσελίδας του χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

Αποδοχή όρων

Ο πελάτης  είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης και θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος  e-simpleuse.gr. Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας θα σας ζητηθεί και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και αριθμός τηλεφώνου, η χορήγηση των οποίων σημαίνει τη συναίνεσή σας στην τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς για τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-simpleuse.grδιατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των παρόντων Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών, πλην της δημοσιεύσεώς τους στον οικείο τόπο της ιστοσελίδας του. Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος e-simpleuse.gr, γίνονται όσοι εγγράφονται ως τέτοιοι μέσω της επιλογής "Εμφάνιση των πληροφοριών μου" της αρχικής ιστοσελίδας του ιστότοπου.

 

Περιγραφή των υπηρεσιών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-simpleuse.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες, αρκεί να έχει εγγραφεί μία φορά στην ιστοσελίδα εισόδου του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο κάθε πελάτης εγγράφεται μόνο μία φορά. Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Διεύθυνση Email(Email address) και Κωδικός (Password) που ο ίδιος έχει επιλέξει και δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

• Να δει τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών του («Καλάθι»). Υπάρχει ένα καλάθι αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-simpleuse.gr. Στο Καλάθι εμφανίζονται τα προϊόντα που ο πελάτης έχει επιλέξει να παραγγείλει. Ο Πελάτης μπορεί να προβεί σε παραγγελίες προϊόντων, των οποίων η επισκόπηση ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

• Να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να πληρώσει επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

• Να δει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας την πορεία εκτέλεσης αυτής και τα περιεχόμενά της.

• Να δει παλιές παραγγελίες του.

• Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του όπως αυτά παρατίθενται λεπτομερώς παρακάτω.

 

Προσωπικά Δεδομένα

 

Προσωπικά Δεδομένα που καταχωρούνται κατά την εγγραφή Νέου Χρήστη

Η εγγραφή του νέου χρήστη (Πελάτη) στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-simpleuse.grείναι απαραίτητη για την τοποθέτηση οποιασδήποτε παραγγελίας προϊόντος. Κατά την εγγραφή του νέου χρήστη ζητούνται μόνο τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, επωνυμία εταιρίας, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη-Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, Διεύθυνση e-mail. Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τίθενται στη διάθεσή του προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την άρτια εκτέλεση της παραγγελίας του Πελάτη.

Χρήση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-simpleuse.gr

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα καταγράφει τα προσωπικά δεδομένα μόνο των χρηστών εκείνων που έχουν κάνει εγγραφή ως χρήστες μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. H συλλογή των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την διενέργεια των συναλλαγών μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πελατών του, για να αποστέλλονται οι παραγγελίες τους και για να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος, διαφημιστικό υλικό κλπ.

To e-simpleuse.grδεν θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ, παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που αυτά ζητηθούν από κάποια Δημόσια Αρχή κ.α. ή θεωρηθεί πως το περιεχόμενο της επικοινωνίας θίγει το ηλεκτρονικό κατάστημα e-simpleuse.gr.

O Πελάτης έχει οποτεδήποτε τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του e-simpleuse.grόλων των προσωπικών του δεδομένων που γνωστοποίησε κατά τον ως άνω τρόπο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εφόσον:

• έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του e-simpleuse.gr.

• δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του προς το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αλλά σε περίπτωση επανεγγραφής του, δε θα δικαιούται όσα προνόμια είχε αποκτήσει πρωτύτερα.

 

Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος e-simpleuse.gr, υποχρεούται:

• Να μη χρησιμοποιεί τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του e-simpleuse.grγια πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.

• Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.

• Να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος e-simpleuse.grκαθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών του ή/και των επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.

• Να παρέχει πλήρη και αληθή προσωπικά στοιχεία κατά τη διαδικασία της εγγραφής του ως πελάτη.

• Να ενημερώνει τα προσωπικά Στοιχεία εγγραφής του, έτσι ώστε αυτά να ανταποκρίνονται κάθε στιγμή στα αληθή προσωπικά του στοιχεία. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια των στοιχείων εγγραφής του Πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα covapharm.gr  έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό του πελάτη ενημερώνοντάς τον.

• Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους τον κωδικό πρόσβασής του (password) στις υπηρεσίες του e-simpleuse.gr. Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το ηλεκτρονικό κατάστημα e-simpleuse.gr  μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-simpleuse.gr, για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης των πελατών του, αν δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως γι' αυτή.

• Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο τέλος κάθε συνόδου (session).

• Να παρέχει ορθά και αληθή Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή και να διακόψει την παροχή αυτών προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους, παρόντες όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα covapharm.gr δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.

Προϊόντα και πληροφορίες - Ευθύνη του e-simpleuse.gr

 

Το e-simpleuse.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον Πελάτη από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος προερχόμενη από απώλεια ή καθυστέρηση λήψης ή μη λήψη ή αλλοίωση δεδομένων. Η καθυστερημένη παράδοση προϊόντων δε δίνει το δικαίωμα στον Πελάτη να αρνηθεί την εξόφληση της παραγγελίας του, ή να μην πραγματοποιήσει τη συναλλαγή.

Το e-simpleuse.gr, δεν υποχρεούται σε εγκατάσταση των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελούν και δεν αντικαθιστούν οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή και γενικά οποιαδήποτε συμβουλή οποιουδήποτε επιστήμονα υγείας (π.χ. διαιτολόγου, διατροφολόγου κλπ.). Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τα προϊόντα παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις υπηρεσίες ή τις συστάσεις γιατρού ή αναγνωρισμένου επαγγελματία στον τομέα της υγείας, ούτε να παράσχουν διάγνωση, περίθαλψη, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Τα προϊόντα του e-simpleuse.grδεν προορίζονται για την πρόληψη, τη διάγνωση ή τη θεραπεία ασθενειών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.

Το υλικό, το περιεχόμενο και οι ισχυρισμοί των διαφημιστικών καταχωρήσεων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και ευθύνη των εταιριών που διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Δεν προσφέρουμε καμία εγγύηση, έγγραφη ή μη, άμεση ή έμμεση, σχετικά με την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχονται από τον διαδικτυακό μας τόπο. Αποποιούμεθα κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, άμεση ή έμμεση, περιλαμβανομένων των σιωπηρών εγγυήσεων ποιότητας ή καταλληλότητας για ορισμένους σκοπούς.

Για όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα ισχύει ότι η απόδειξη είναι και η εγγύηση του καθενός προϊόντος (κάθε εταιρία έχει διαφορετικό χρόνο εγγύησης) και επίσης σε περίπτωση μη σωστής λειτουργίας ή κάποιας βλάβης το covapharm.gr δεν φέρει ευθύνη και ο καταναλωτής απευθύνεται άμεσα στην εν λόγω εταιρία.

 

Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προτεραιότητα του e-simpleuse.grείναι η προστασία του δικαιώματος του πελάτη για την απόρρητη σύνδεση και γι' αυτό παρακάτω επεξηγούνται η πρακτική προστασίας του απορρήτου των δεδομένων καθώς και η έννοια και σημασία των παρακάτω όρων προκειμένου να γίνουν εύκολα κατανοητοί και αντιληπτοί και να μην δημιουργούνται υπόνοιες για πιθανή τυχόν διάρρηξη του απορρήτου της σύνδεσης.

 

Αυτόματα Καταγεγραμμένες Πληροφορίες

Ο διακομιστής (web server) του e-simpleuse.grκαταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες για να μας βοηθάει να διαγνώσουμε έγκαιρα προβλήματα, να διαχειριζόμαστε την ιστοσελίδα (web site) και να συλλέγονται από το covapharm.gr ευρύτερες δημογραφικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες (δεν είναι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) που επισκέπτονται το site μας, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες (πάντοτε) μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.

 

Cookies

Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται στον browser του πελάτη από ένα web server και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του πελάτη. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά του υπολογιστή του πελάτη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web ευκολότερη για τον πελάτη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. Το site e-simpleuse.grχρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του πελάτη. Τα παραπάνω cookies δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο πελάτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookie ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του e-simpleuse.gr.

 

Προσωπικές Πληροφορίες

Λόγω της ιδιαιτερότητας του web site e-simpleuse.gr(ηλεκτρονικό κατάστημα), απαιτούνται προσωπικές πληροφορίες, προκειμένου να καθίσταται δυνατή η αποστολή των προϊόντων στη διεύθυνση και στο πρόσωπο κάθε χρήστη/πελάτη. Οι πληροφορίες αυτές δεν καθίστανται γνωστές σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Ειδικότερα μεταξύ του covapharm.gr και του πελάτη συμφωνούνται ρητά και ανεπιφύλακτα τα ακόλουθα:

• Tο e-simpleuse.grδηλώνει και ο πελάτης αποδέχεται ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από το e-simpleuse.grκαι αφορούν τον πελάτη θα χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση του αιτήματός του δηλαδή την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης καθώς και την ενημέρωσή του γύρω από τις μελλοντικές προσφορές και διαφημιστικές ενέργειες του e-simpleuse.gr. Αποδέκτης των στοιχείων αυτών είναι αποκλειστικά το e-simpleuse.grστα πλαίσια της συναλλαγής καθώς και κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο στο οποίο βάσει της κείμενης νομοθεσίας είναι υποχρεωμένο ή δικαιούται να ανακοινώνει τα στοιχεία το e-simpleuse.gr, βάσει συγκατάθεσης του πελάτη, νόμου ή δικαστικής απόφασης.

• Tο e-simpleuse.grδηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων / προσωπικών δεδομένων θα χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Το e-simpleuse.grθα διαγράφει τα στοιχεία αυτά από το αρχείο του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

• Ο πελάτης απευθυνόμενος εγγράφως προς το e-simpleuse.grέχει δικαίωμα ενημέρωσης για τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από αυτό, δικαίωμα αντίρρησης και διόρθωσης αυτών καθώς και δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν οποτεδήποτε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997).

• Tο e-simpleuse.grλαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια του απορρήτου των επικοινωνιών του χρήστη/πελάτη και των μεταδιδομένων πληροφοριών και δεδομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Εντούτοις το e-simpleuse.grδεν εγγυάται την ασφάλεια δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφάλειας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και τη σχετική οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.

• Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται μέσω του e-simpleuse.gr, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που το e-simpleuse.grκαλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το e-simpleuse.grδε φέρει ευθύνη για τυχόν ελλείψεις προϊόντων των εταιριών και ελέγχει διαρκώς τη διαθεσιμότητα τους. Ενημερώνει άμεσα τον ιστότοπό του για τυχόν ελλείψεις με το μήνυμα «το προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα» και σε περίπτωση που ο Πελάτης εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο προϊόν, ενημερώνεται το συντομότερο δυνατό για την μελλοντική διαθεσιμότητα του.

Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 13% ή 23% ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος.


 

Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο: 2012449614 

 

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€ εντός Αττικής

 
Δυνατότητα επιστροφής σε περίπτωση ελαττώματος.Επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος εντός 10 ημερών. Τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.